Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ





Σάββατο , 6 Οκτώβρη 2012

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η Πανελλήνια Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση-Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής καλεί όλους τους συναδέλφους

-Τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012, στις 6:00 μ.μ., στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα που πραγματοποιούν από κοινού οι δύο τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε., συνεχίζοντας τον αγώνα των εργαζόμενων ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων που εξακολουθούν να προωθούν Τρόικα και Τρικομματική Κυβέρνηση.

-Την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012, να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και στο συλλαλητήριο, που θα γίνει στο Σύνταγμα, στις 13:00 το μεσημέρι, με αφορμή την έλευση στην Ελλάδα της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ.

Η πολιτική του μνημονίου, της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων και της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, της διάλυσης της Υγείας της Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους, πρέπει να ανατραπεί.

Απαντούμε με κινητοποιήσεις στη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκείται σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο από την Τρικομματική Κυβέρνηση με εντολές της κυρίας Μέρκελ και των Ευρωπαίων ηγετών.

Από την
Πανελλήνια Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση-Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου