Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΣΚ/ΔΗ.ΣΥ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ Κ.ΣΩΤΗΡΙΟΥ: Σχετικά με το 2ο Δ.Σ. Παιανίας

 ΠΑΣΚ/ΔΗ.ΣΥ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ Κ.ΣΩΤΗΡΙΟΥ


14/10/13

Σχετικά με το 2ο Δ.Σ. Παιανίας

Σε όλους τους τόνους τα μέλη μας στο Δ.Σ. του Συλλόγου επισήμαναν ότι το κείμενο που ψηφίστηκε για το 2ο Δ.Σ. Παιανίας (το οποίο τελικά ψηφίστηκε από Α.Κ.-ΕΣΑΚ), δεν ανταποκρίνεται στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Δυστυχώς οι παρατηρήσεις και το κείμενο που προτάθηκε απορρίφτηκαν από τις παραπάνω παρατάξεις.
Οι συνάδελφοι από το 2ο Δ.Σ. Παιανίας με επιστολή τους στο Δ.Σ. του Συλλόγου, στις 11/10, διαμαρτύρονται για την απόφαση του Δ.Σ. (Αρ.Πρ. 46/8-10) του Συλλόγου, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «…νιώθουμε συναδελφικά αστήρικτοι...»… «…μας χρησιμοποιήσατε για να εκφράσετε τις απόψεις σας για την επικείμενη αξιολόγηση…»...«…σας καλούμε να επανεξετάσετε το θέμα και να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας…».
Η ίδια επιστολή κοινοποιήθηκε και στη ΔΟΕ, η οποία άμεσα (12/10), προχώρησε στην έκδοση απόφασης για τη στήριξη των συναδέλφων.
Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους του ζητήματος:
Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους στο 2ο Δ.Σ. Παιανίας
Καλούμε όλα τα μέλη του Δ.Σ. να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να εκδοθεί απόφαση, στο πλαίσιο αυτής της ΔΟΕ, και οι συνάδελφοι στο 2ο Δ.Σ. Παιανίας να αισθανθούν τον Σύλλογο δίπλα τους, έστω και μετά από 20 μέρες και ενώ το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Είναι ο μόνος δρόμος, για να διασώσει το Δ.Σ. έστω και ελάχιστο από το κύρος που του έχει απομείνει. Υπενθυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα που Σύλλογος Διδασκόντων, στρέφεται ευθέως κατά απόφασης (και πάλι είχε ψηφιστεί από τις Α.Κ.-ΕΣΑΚ) του Συλλόγου, είχαν προηγηθεί οι συνάδελφοι από το 1ο Δ.Σ. Κερατέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου