Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΠΑΣΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ χαιρετίζει και πρωτοστατεί στους κοινούς αγώνες


27-9-2012


Συναδέλφισσες , συνάδελφοι,
            Εργαζόμενοι , από όλους τους κλάδους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με τη μαζική συμμετοχή τους στις απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια, έδωσαν ηχηρό μήνυμα στη συγκυβέρνηση και στους δανειστές της χώρας , ότι πίσω από τους αριθμούς βρίσκονται άνθρωποι των οποίων τις ζωές έχουν ανατρέψει βίαια με τις πολιτικές που εφαρμόζουν.
            Η ΠΑΣΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ χαιρετίζει και πρωτοστατεί στους κοινούς αγώνες για την ανατροπή των πολιτικών που εξαθλιώνουν τη ζωή μας, καταρρακώνουν την αξιοπρέπειά μας και μας οδηγούν σε αδιέξοδο.
            Ενθαρρυντικό μήνυμα έδωσαν με τη  συμμετοχή τους στην απεργιακή συγκέντρωση και το συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα και πολλοί  συνάδελφοι  μας από όλους τους Συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε. της Ανατολικής Αττικής, διατρανώνοντας την αντίθεση και την οργή τους για το νέο, επώδυνο πακέτο μέτρων της κυβέρνησης.
                Η παράταξή μας ήταν, είναι και θα είναι πρωτοπόρα στους αγώνες.
            Καλούμε όλους σε αγωνιστική ετοιμότητα για κλιμάκωση του αγώνα με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις και άλλες δράσεις στο προσεχές διάστημα και εν όψει της ψήφισης των νέων αντεργατικών μέτρων.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου